Χαιρετισμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023

banner image
Χαιρετισμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023

Αγαπητοί μου γονείς

το προσωπικό και η υπεύθυνη του σχολείου ΤΟ ΜΕΛΙ κυρία Έλσα Σταυροπούλου, σας υποδέχονται με ιδιαίτερη χαρά, αισιοδοξία και επιθυμία να συνεργαστούμε από κοινού για την επιτυχία των στόχων μας, που είναι η παροχή ασφαλούς και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, αγωγή και παιδεία στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023 σηματοδοτείται ακόμη ένα νέο ξεκίνημα και μια καινούρια αρχή για τα παιδιά μας. Είμαστε έτοιμοι, δίπλα στα παιδιά μας, και μέσω της παιδαγωγικής διαδικασίας να στηρίξουμε, να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε το κάθε παιδί ξεχωριστά να ξεδιπλώσει τις ικανότητες και τις αρετές του και να κυνηγήσει με αξιώσεις τα όνειρά του.

Στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΜΕΛΙΟΥ μας,

με την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023 ευχόμαστε καλή χρονιά, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο παιδαγωγικό - διδακτικό έργο σας. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της δουλειάς του εκπαιδευτικού και είμαστε πρόθυμοι αρωγοί στις προσπάθειες σας, στο πλαίσιο του ρόλου και των αρμοδιοτήτων μας.

Για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου έχουμε σχεδιάσει επιμορφωτικές δράσεις και παιδαγωγικές παρεμβάσεις σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του φορέα μας, και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

Με τις θερμές ευχές όλων μας για καλή σχολική χρονιά!!

Πίσω